Посетих два завода. Единият на 4-то място в света по

...
 Посетих два завода. Единият на 4-то място в света по
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: БСП застава пред хората с чистата съвест за изпълнени обещания

 Избори 2022

 

„ Посетих два завода. Единият на 4-то място в света по произвеждане на пневматична хидравлика, другият изнася съоръжение за коли в целия свят. Но тук не могат да се построят 100 завода, които да решат проблемите на района. Тук има две златни прерогативи, с които Кърджали изпреварва останалите - климат и релеф. Те са подобаващи за всевъзможен тип туризъм - екологичен, селски, вело, археологически. Леглата в местата за настаняване са под 1000. Хотелската мрежа е раздрана, няма нито един ресторант. “

Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България “ в Кърджали проф. Георги Михайлов на среща с гласоподаватели.

Той подчертава и върху казуса със опазването на здравето и достъпа на хора до здравна помощ. „ Останах е впечатлен от базата на учебно заведение „ П. Р. Славейков “, като сходна съм виждал във Франция, Съединени американски щати, само че не и другаде в България “, добави проф. Михайлов.

Като част от проблемите в района той уточни положението на пътя от Хасково до Кърджали, това на пункта „ Маказа “, неналичието на Околовръстно, падналите покриви на учебни заведения и обезлюдяването. „ Те са стратегически. Решението е посредством стимулиране на регионализацията на развиването на областите. Чрез обособяване на 10% от налозите на непосредствено послушание на Областни препоръки, които да вземат решение какво да развиват на своя територия. Това е наша концепция и ще я наложим, в случай че влезем в структурата на ръководството “, изясни лидерът на листата в Кърджали.

Той изясни, че Българска социалистическа партия застава пред хората с чистата съвест за изпълнени основи обещания за интервала на ръководство. Водачът на листата бе безапелационен, страната би трябвало да поеме енергийното субсидиране на бизнеса и фамилиите.

По думите му алената линия за социалистите е България да не бъде въвлечена във войната. Проф. Михайлов прикани да се гласоподава, с цел да се разделим с една срамна част от българската история в последните 12 години. „ Опитват се да получат реванш, дано не им позволим. България заслужава по-доброто “, приключи той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР